تزریق شانه چیست و درمان درد شانه با تزریق

  • Home
  • تزریق شانه چیست و درمان درد شانه با تزریق

دسته بندی ها

نوبت گیری

نام(ضروری)
YYYY slash MM slash DD
تزریق شانه چیست و درمان درد شانه با تزریق

شانه قسمت بسیار پیچیده بدن است. این قسمت از بدن در واقع یک “اتصال توپ و سوکت” است ، به این معنی که استخوان هومروس (قسمت فوقانی و سر استخوان بازو) کاملاً در فضای مربوط به ناحیه کتف (تیغه شانه) قرار می‌گیرد.

هر انتهای استخوان توسط یک لایه ضخیم از غضروف محافظت می‌شود که از ساییدگی استخوان‌ها به هم جلوگیری می‌کند. شانه همچنین حاوی کیسه‌های پر از مایعات است که با عنوان بورسا شناخته می‌شوند و از ساییدگی تاندون‌ها بر روی استخوان‌ها جلوگیری می‌کنند.

تزریق شانه یکی از روش‌های درمانی است که می‌توانند به بهبود آسیب های شانه کمک کند و در مواردی که آسیب خیلی جدی نباشد جایگزین جراحی شانه شود که هم باعث کاهش هزینه‌ها می‌شود و هم مشکلات و دردهای ناشی از جراحی را کاهش میدهد.

اما یکی از اصلی‌ترین سؤالات برای مراجعین نوع دارو یا موادی است که به شانه تزریق میشود؟

یکی از آسیب‌های شایع، کشیدگی و پارگی تاندون‌های آن است. بسیار اتفاق می‌افتد که تاندون متصل به عضله‌ای به نام فوق خاری (سوپرا اسپیناتوس) در اثر ضربه یا انقباضات شدید یا مکرر این عضله دچار کشیدگی و یا حتی پارگی می‌شود و به موجب آن حرکات شانه محدود و دردناک می‌گردند.

گاهی اوقات برای درمان این عارضه داروهایی جهت کاهش درد و التهاب شانه تجویز و حتی ممکن است فوق تخصص درد تزریق مفصلی انجام دهند و در پارگی‌های کامل تاندون، عمل جراحی را توصیه نمایند، آنچه مسلم است این است که درمان‌های غیرتهاجمی، ایمن و در اصطلاح نگهدارنده باید به روش‌های دارویی و جراحی ترجیح داده شوند.

علت درد شانه

درد شانه یک مشکل شایع با دلایل مختلف متعددی است که شامل موارد زیر می شوند:

  • شانه یخ زده 

تزریق شانه توسط دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد در کلینیک درد راد در تهران

شانه منجمد یا شانه یخ زده گاهی با نام کپسولیت چسبنده شانه نیز شناخته می شود. این شرایطی است که در آن یک شانه دردناک و خشک می شود. علائم معمولاً بدون درمان از بین می روند اما ممکن است این بیماری تا 2-3 سال به طول انجامد.

  • اختلالات روتاتور کاف 

روتاتور کاف گروهی از ماهیچه ها و تاندون ها می باشد که مفصل را احاطه کرده و به ثبات آن کمک می کند. اختلالات روتاتور کاف یکی از شایع ترین دلایل درد شانه است. اکثر افراد با موفقیت درمان می شوند و به بهبودی کامل دست می یابند.

  • ضربه (تروما)

یک شکستگی استخوان: مانند شکستگی استخوان فوقانی بازو (هومروس) یا یک شکستگی ترقوه (کلاویکل).

آسیب دیدگی بافت نرم مانند آسیب به رباط ، تاندون یا عضله‌ی اطراف مفصل: این عارضه ممکن است به طرق مختلف ایجاد شود ، مانند آسیب ورزشی ، سانحه ی رانندگی یا یک فشار به خاطر بلند کردن یا حمل جسم سنگین.

دررفتگی شانه: این بدان معنی است که توپی مفصل از حفره و جای خود خارج شده است.

  • درد ارجاعی 

این به معنی دردی است که در اثر مشکلی در جایی دیگر از بدن ایجاد می شود اما به دلیل مسیرهای عصبی در شانه احساس می شود. گردن شایع ترین منبع بروز دردهای ارجاعی است.

گاهی اوقات ممکن است دردی که  احساس میشود، منبع آن قلب یا دیافراگم (ماهیچه ای که ناحیه قفسه سینه شما را از ناحیه شکم جدا می کند) باشد. یک مشکل در ناحیه شکم می تواند باعث تحریک دیافراگم شود که گاهی اوقات میتواند در شانه احساس شود.

در چنین مواردی معمولاً در ناحیه شکم نیز درد وجود دارد. به همین صورت اگر مشکل در ناحیه قفسه سینه شروع شود ، معمولاً به همراه درد شانه، درد قفسه سینه نیز  وجود خواهد داشت.

  • آرتروز شانه

تزریق شانه توسط دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد در کلینیک درد راد در تهران

استئوآرتریت یا ارتروز (ساییدگی و پارگی) در مفصل شانه

مطالعه کنید
نوار عصب و عضله چیست و موارد استفاده از آن

آرتروز عفونت مفصلی یا آرتریت سپتیک. این بیماری شامل عفونت در مفصل می باشد. علائم آن شامل درد و سوزش روی یک مفصل، درد در هنگام حرکت دادن مفصل و احساس ناخوشی می شوند. آرتریت سپتیک، یک بیماری نادر است اما نیاز به درمان اورژانسی دارد.

آرتروزی که تعدادی از مفاصل مختلف دیگر و همچنین شانه را مبتلا می سازد، یعنی روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید.

علل دیگر درد شانه

  • درد ناشی از مشکلی در گردن.
  • اختلالات مفصل آکرومیوکلاویکولار (اخرمی- ترقوه ای)- برخی شرایط (مانند آسیب شانه یا آرتروز) ممکن است بر مفصل آکرومیوکلوویکولار که مفصلی واقع در بالای شانه است تأثیر بگذارد. مشکلات به وجود امده در این مفصل معمولاً به دلیل سایش و پارگی مفاصل یا به دلیل آسیب دیدگی است.
  • پلی‌میالژی‌ روماتیكا یا آرتریت‌ گیجگاهی. این وضعیتی است که باعث بروز درد ، خشکی، سوزش و حساسیت در عضلات بزرگ ، معمولا در اطراف شانه ها ، بازوها و باسن می شود.
  • بی ثباتی یا ناپایداری شانه. شانه به این دلیل ناپایدار می شود که مفصل استخوان ها را نزدیک به هم نگه نمیدارد. استخوان بازویی (هومروس) غالباً از جای خود بیرون میزند.

نوبت گیری دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد

کنترل درد شانه با تزریق شانه

تزریق شانه توسط دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد در کلینیک درد راد در تهران

تزریق شانه ممکن است با اهداف تشخیصی و یا درمانی انجام شود. داروهایی که اغلب در شانه تزریق می‌شوند شامل شامل کورتیکواستروئیدها و هیالورونان‌ها هستند.
کورتیکواستروئیدها یا کورتون داروهای قوی ضد التهاب هستند که تورم و التهاب را کاهش می‌دهند.
هیالورونان‌ها نیز علاوه بر داشتن خاصیت ضدالتهابی، دارای اثرات زیر هستند:

  1. ضد درد
  2. تحریک‌کننده تولید مایع سینوویال
  3. دارای اثر لغزندگی (لوبریکاتور)

تزریق شانه اغلب بدون مشاهده تصویر انجام می‌شود. البته اگر تجهیزات لازم موجود باشد می‌توان از روش تشخیص یا تزریق با کمک گرفتن از تصاویر سونوگرافی (sonography guided rotator cuff examination and injection) استفاده کرد.

نکته بسیار مهم این است که این تزریق‌ها فقط در صورتی مفید هستند که توسط پزشکان متخصص و باتجربه انجام شوند.

بیشتر بخوانید: انحراف شست پا، هالوکس ، الگوس ، علت و درمان آن

تشخیص درد شانه

در اکثر بیماران مبتلا به درد شانه به دلیل استئوآرتیت، پارگی روتاتور کاف و آرتیت بعد از آسیب فیزیکی، محل درد در اصراف شانه و قسمت بالایی بازو است.

فعالیت درد را بدتر می کند و استراحت و گرما شدت درد را برای مدت محدودی کم می کند. بعضی بیماران در هنگام حرکت دادن بازو احساس خشکی می کنند.

به علاوه دردی که توضیح داده شد، بیماران مبتلا به آرتیت، کاهش کارایی و دامنه حرکتی زیادی را تجربه می کنند که کارهای روزانه مانند شانه کردن سر، بستن دگمه های پیراهن و بالاتر بردن دست از ارتفاع سر را مشکل می کند.

با ادامه بیماری ممکن است تحلیل عضلانی رخ دهد و باعث بیماری شانه یخ زده بشود. انجام رادیوگرافی برای تمام بیماران مبتلا به درد شانه الزامی است.

بر اساس شرح حال بیمار و تشخیص پزشک معمولا آزمایشات تکمیلی دیگری مانند شمارش کامل سلول های خونی انجام می شود. در صورت شک پزشک به پارگی روتاتور کاف انجام MRI الزامی است.

روش‌های درمان

تزریق شانه توسط دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد در کلینیک درد راد در تهران

روش های مختلفی از جمله درمان های دارویی، فیزیوتراپی و … وجود دارد اما در بین تمام این روش ها، تزریق داخل مفصلی موثرترین و سریع ترین روش درمان بیماری است.

تزریقات داخل مفصلی عموما به دو صورت انجام می شوند. روش اول استفاده از لندمارک (مشخصات) های سطحی بدن برای پیدا کردن محل تزریق است و روش دوم استفاده از سونوگرافی.

در روش لندمارک به دلیل نداشتن دید و آگاهی کامل از جزئیات داخل بدن امکان خطا و عوارض جانبی بالا می باشد که این مشکلات با استفاده از روش سونوگرافی به راحتی حل می شوند.

  • تزریق کورتون (کورتیکواستروئید)

کورتیکواستروئید یک نوع دارویی است که از کورتیزون و یک استروئید تشکیل شده است. داروهایی از نوع به طور موثری میزان تورم را کاهش می‌دهند. این داروها برای کاهش تورم که به علت بیماری‌های مختلفی ایجاد شده‌اند استفاده می‌شود.

مطالعه کنید
سندروم تونل اولنار چیست ؟

کورتیزون یک نوع کورتیکواستروئید است به همین دلیل بجای کورتیزون از کورتیکواستروئید نیز استفاده می‌شود. کورتیکواستروئید را می‌توان از طریق دهان، استنشاق، اتصال به پوست، تزریق وریدی یا تزریق به بافت بدن استفاده کرد.

کورتیکواستروید چه مدتی تاثیر خواهند داشت؟ آیا دائمی هستند؟

تسکین درد از تزریق عموما برای مدت دائمی نیست. دستورالعمل‌ها توسط پزشکان مدت زمان تسکین درد را بیشتر از دو ماه تعیین نکرده اند. تزریق استروئید یک نوع درمان موقتی و کوتاه مدت برای بیماری های سخت و مزمن است.

عواملی مانند وسعت تورم و وضعیت سلامتی کلی بیمار تعیین کننده مدت زمان دوام استروئید است. برای یک تورم حاد، یک تزریق مدت زمانی طولانی در حدود یک سال باعث تسکین درد می‌شود.

البته این مدت زمان متغیر است و به خود بیمار وابسته است. اما بدون توجه به مدت زمان تسکین درد، بیمار نباید به صورت نامحدود تزریق را انجام دهد. در حالت کلی بیمار نباید بیشتر از 3 یا 4 بار در سال تزریق کورتیکواستروئید را یرای هر بافت انجام دهد.

تزریق زیاد باعث احتمال ایجاد عوارض جانبی مانند آواسکولار نکروز ( بافت مردگی بی‌خونی) که باعث از کار افتادن عضو که به دلیل کمبود جریان خون در عضو ایجاد می‌­شود. برای اطمینان بیشتر لازم است تزریق بیشتر از 4 بار در سال انجام نشود.

چه موقع تزریق دارو برای درمان بورسیت ضروری است؟

در صورتی که التهاب بورس عامل بروز علائم و نشانه‌های شما باشد پزشک تزریق دارو را به شما توصیه خواهد کرد. بورسیت یا التهاب بورس یکی از علل شایع درد بافت نرم محسوب می‌شود و در این شرایط حرکت دادن شانه برای شما دشوار است و دامنه حرکات شما کاهش پیدا می‌‌کند.

تزریق مقادیر کمی از کورتیکواستروئید و داروی بی حسی موضعی به درون بورس می‌‌تواند با کاهش التهاب درون بورس و اطراف آن به تسکین علائم و نشانه‌های شما کمک کند.

بورسیت شان به صورت درد در قسمت فوقانی بازو احساس می‌‌شود و باعث می‌‌شود شما در هنگام شب نیز دچار درد شوید و نتوانید خواب راحتی داشته باشید.

  • تزریق PRP در درمان درد شانه

تزریق شانه توسط دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد در کلینیک درد راد در تهران

تزریق پلاسمای غنی از پلاکت برای درمان آسیب‌دیدگی‌ها و عارضه‌های مختلفی به کار برده می‌شود. این عارضه‌ها عبارتند از:

  • آرتریت شانه: آرتریت باعث تخریب غضروف می‌شود و در نتیجه در زمان حرکت شانه و دست، درد ایجاد می‌شود. آرتریت علاوه بر ایجاد درد می‌تواند سبب ورم و آسیب‌دیدگی مفصل نیز بشود.

انواع مختلف آرتریت عبارتند از:

  • آرتروز: در این عارضه در اثر افزایش سن، غضروف بین استخوان‌ها در مفصل شانه تخریب شده و باعث ایجاد التهاب و درد می‌شود.
  • آرتریت روماتوئید: در این عارضه اختلال در عملکرد دستگاه ایمنی بدن باعث تخریب پوشش غضروف بین استخوان‌ها در مفصل شانه می‌شود. این عارضه معمولاً بر مفاصل مختلفی در بدن تأثیر می‌گذارد.
  • آرتریت ناشی از آسیب‌دیدگی: این نوع آرتریت در اثر شکستگی یا آسیب‌دیدگی شانه ایجاد می‌شود.
  • شانه یخ‌زده: این عارضه زمانی ایجاد می‌شود که کپسول بافت همبند اطراف شانه ضخیم و منقبض شود و درنتیجه منجر به سفتی و درد شانه در اثر محدودیت حرکتی می‌شود.

شانه یخ‌زده معمولاً در بزرگسالان در سنین بین 40 تا 60 سالگی بروز می‌کند و می‌تواند در اثر بیماری‌هایی مانند دیابت، کم‌کاری و پرکاری تیروئید، پارکینسون و بیماری‌های قلبی ایجاد شود.

مطالعه کنید
مراقبت جراحی دیسک کمر

همچنین امکان دارد این عارضه در اثر عدم تحرک شانه برای مدت طولانی پس از آسیب‌دیدگی بروز کند. به همین علت یکی از اقدامات مهم در روند بهبود، فیزیوتراپی می‌باشد.
تزریق پلاسمای غنی شده یا پی آر پی برای درمان شانه یخ‌زده نیز مورد استفاده می‌شود.

  • عارضه‌های مرتبط با روتاتور کاف (عضلات گرداننده): مفصل شانه از سه استخوان تشکیل شده است: ترقوه، بازو و استخوان کتف. این استخوان‌ها همراه با یکدیگر سبب انجام حرکات مختلف شانه می‌شوند.

گروهی از عضلات به شانه متصل هستند که روتاتور کاف (عضلات گرداننده شانه) نام دارند. این عضلات باعث ثبات و در عین حال سبب حرکت شانه در جهات مختلف می‌شوند. عارضه‌های مرتبط با روتاتور کاف دارای انواع مختلفی می‌باشند که عبارتند از:

  • تاندونیت و بورسیت: تاندونیت و بورسیت شایع‌ترین دلایل ایجاد درد و خشکی شانه می‌باشند. امکان دارد این عارضه‌ها در اثر حرکت مداوم مانند تمارین ورزشی و یا در اثر آسیب‌دیدگی شدید و ناگهانی ایجاد شوند.

تاندونیت و بورسیت بیشتر در بزرگسالان بالای 40 سال متداول هستند؛ چرا که در این سنین تاندون‌ها فرسوده‌تر هستند و بیشتر در معرض آسیب‌دیدگی قرار دارند.
تاندونیت در اثر التهاب تاندون‌های روتاتور کاف ایجاد شده و باعث درد شانه شود.

بورسیت در اثر التهاب کیسه‌های محتوی مایعی که از فضای بین تاندون‌ها و استخوان‌ها حفاظت می‌کنند ایجاد می‌شود.

  • پارگی روتاتور کاف: پارگی روتاتور کاف یکی از دلایل شایع درد شانه و ناتوانی در بزرگسالان است و می‌تواند باعث محدودیت شدید در فعالیت‌های روزمره مانند شانه کردن موها یا لباس پوشیدن شود.

این نوع آسیب‌دیدگی معمولاً در اثر فرسودگی تاندون با گذشت زمان ایجاد می‌شود. این عارضه همچنین می‌تواند در اثر آسیب‌دیدگی ناگهانی نیز ایجاد شود.

روش‌های درمانی مناسبی از جمله فیزیوتراپی ،حرکات اصلاحی و تزریق پی آر پی برای درمان آسیب و پارگی روتاتور کاف وجود دارند که بنا بر شدت و میزان آسیب بهترین روش درمان تحت نظر پزشک برای بیمار تجویز می‌شود.

  • ناپایداری مفصل شانه: این حالت زمانی بروز می‌کند که عضلات و رباط‌ها جهت نگه داشتن استخوان‌های شانه در کاسه مفصلی به اندازه کافی قوی نباشند. ناپایداری مفصل شانه می‌تواند سبب دررفتگی مفصل شده و یا از به کار گیری شانه یا بالا بردن بازو جلوگیری کند.

ناپایداری مفصل شانه در اثر موارد زیر ایجاد می‌شود:

  • دررفتگی قبلی مفصل شانه: هر چه تعداد دررفتگی‌ها بیشتر باشد، میزان پایداری شانه کاهش پیدا می‌کند.
  • سست بودن رباط‌ها: رباط بافتی است که سبب اتصال استخوان‌ها می‌شود. امکان دارد رباط‌های شانه به طور طبیعی سست باشند و یا ممکن است به مرور زمان سست شوند. (خصوصاً در مواردی مانند بالا بردن دست بالای سر به طور مداوم در ورزش شنا یا تنیس).

مزایای تزریق پی آر پی

امروزه در کلینیک درد از مزایای تزریق پی آر پی به وفور استفاده می شود. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که دچار آسیب دیدگی در مفصل شانه ی خود شده باشید.

آسیب های مفصل باعث محدود شدن حرکت دستان شما شده و باعث می شود از انجام بسیاری از فعالیت های روزمره ی خود باز بمانید.

اگر شدت این آسیب دیدگی ها جزئی باشد می توان از طریق روش نوین تزریق PRP به بهبود مفصل و تقویت دامنه ی حرکتی آن کمک کرد. حتی در برخی موارد ممکن است فوق تخصص درد از تزریق پی آر پی بعد از جراحی به دلیل تقویت روند بهبودی بیمار بعد از عمل جراحی، استفاده نماید.

 

30 Comments

  1. سلام داکتر صاحب بنده وحیدالله از درد شانه که دارم به مدت یک نیم سال رنج میبرم هرچه علاج کردم نتیجه نداشت روزی در ورزش کشتی تمرین می کردم روی زمین آفتاده بودم حریفم
    روی سینه ام فشار داد که ناگهان شانه راستم دچار آسیب شد از
    آن به بعد هرچه تداوی کردم جور نشد در حالت عادی درد نداره
    صراف در جریان تمرین در بعضی حرکات درد داره اگر لطف نماید یک راه چاره را برایم پشتها د نماید ممنون میشم

    1. سلام
      احتمالا دچار پارگی در رباط شده اید. بايد ام ار اي شده و آن را بررسی کنیم

    2. سلام، من هم همین مشکل رو داشتم، رفتم بیمارستان ایرانمهر، شریعتی دکتر خورسندی تزریق کورتون انجام داد راحت شدم

  2. سلام خسته نباشید بنده خانمی ۳۰ ساله هستم که ۶ ماه قبل از روی چهارپایه افتادم روی دست راستم. از همان زمان شانه دست راستم درد میکرد، مهرماه MRI شانه انجام دادم و همکاراتون گفتن تاندون شانه ام به اصطلاح ریش ریش شده،هرکدوم از همکارها یک راهکار متفاوت ارائه دادن، یکی گفت فیزیوتراپی و مصرف همزمان دارو که دردهام بیشتر شد اما کمتر نشد،یکی دیگه از همکاراتون گفتن تزریق که انجام ندادم هنوز،و دو روز پیش مطب همکار دیگه ای مراجعه کردم که گفتن فقط با عمل بهبود پیدا میکنه و بقیه راه ها به طور موقت درد رو ساکت میکنه و بهبود پیدا نمیکنه. خودم نمیدونم باید چکار کنم،دردم خیلی خیلی زیاده و باعث شده کارهای روزمره رو نتونم انجام بدم و با حرکتهای کم دست هم تشدید میشه. خواستم از شما راهنمایی بگیرم در این خصوص که کدام گزینه بهتره

    1. سلام
      در صورتی که محدوديت حركت ايجاد كرده و غلاف تاندون كامل پاره شده باشد جراحي در غیر این صورت تزريق گزینه ی بهتری است.

  3. سلام و خسته نباشتید خدمت شما دکتر گرامی.من ۱۱ اسفند ۹۹ درناحیه شانه تزریق انجام دادم.میخواستم بدونم چه مدت زمان و چه کارهایی نباید با دستم انجام بدم تا تزریق کاملا ترتیب اثر داشته باشه

    1. سلام
      با توجه به تزریقی که انجام شده بهتره با پزشک معالجتون مشورت کنید

  4. سلام دکتر من ورزش میکنم تو باشگا تو انجام حرنت سرشانه سرشونم صدا داد و درد میکنه چن وقتی هست و از اون ب بعد زمانی ک تمرین هایه سینه انجام میدم دچاره درد میشه

  5. سلام پارگی لابروم قدامی فقط با عمل ترمیم می شود یا خیر

  6. سلام وقت بخیر من امروز آمپول برای شانه ی منجمد زدم و خیلی درد دارم درحدی که نمیشه تحمل کرد.برای کم کردن درد چکار کنم؟و اینکه چه کارهایی رو نباید تا چند روز بعد آمپول انجام ندم؟مثلا حمام میشه رفت؟ممنون میشم پاسخ بدید خدا خیرتون بده

    1. سلام
      بهتره که با پزشک معالجتون مشورت كنيد.

  7. سلام وقت بخیر.دکتر من چندماهی میشه درد ناحیه کتف داشتم و دستم فقط درحرکات بالا درد میگرفت ،یکهفته ای میشه که با کوچکترین حرکت درد زیادی داره mri انجام دادم و دکتر گفت دور مفاصل شانه آب اورده و رباط هم نیمه پاره شده و باید تزریق آمپول انجام بدی.هنوز انجام ندادم نطر شما‌چیه؟

  8. سلام خسته نباشید.
    من حین وزنه زدن و انجام ممتد حرکات پرسی، دچار آسیب تاندون سوپراسپیناتوس شدم (ریش ریش شدن) (در تصویر MRI). بهم گفتن که بایستی تزریق انجام بدم و اینکه بعد 10 – 15 سال بایستی عمل جراحی کنم چون با افزایش سن ممکنه برگرده عارضه و 20 سالم هستش. لطفا راهنماییم کنین. دکتر حرفی از فیزیوتراپی هم نزد. یعنی شانه م رو تموم شده فرض کنم؟

  9. باسلام خدمت اقای دکتر من هم مدتی پشت شانه ام درد دارم ولی همیشه بامالش خوب میشدم مدتی رفتم باشگاه دیگه دردم افتضا شده ام ارای دادم بردم نشون دکتردادم گفت باید تزریق بشی چون دیسک نداری منم انجام ندادم بنظرتون چکارکنم ممنون میشم راهنمای کنید

    1. سلام
      اگر ام ار ای نرمال باشه ابتدا درمان دارو و لیزر پرتوان کمک کننده است

  10. سلام من چند ساعت پیش تزریق انجام دادم دست و شانه م از درد منفجر میشه ورم هم کرده آیا طبیعی هست؟

  11. سلام دکتر ، در ورزش بدنسازی دچار کشیدگی تاندون زیر مفصل AC و ۱۵ جلسه فیزیوتراپی رفتم منتهی درد در همون نقطه پابرجاس تزریق prp یا کورتون کدام پیشنهاد شماس؟ ممنون

    1. اگر بيشتر از يكماه از صدمه گذشته PRP بيشتر كمكتون ميكنه

  12. باسلام خدمت شما دکتر مرادی محترم من کارگر ساختمانی هستم بالای۶۰ سال دارم ازدردشانه درد دارم و بالای بازو بعلت ترکش درسینه بالای ❤️ م ای ار نمیتوانم انجام بدهم در سونوگرافی گفته شده پاره نشده آسیب جدی دید شده هردودست هم است دست چپ که باهاش کار نمیکنم شدید تر است از شیراز وقت عزیز شما را گرفتم لطفاً کمکم کنید باتشکر از شما

  13. سلام دکتر. مادر من از درد مفصل شانه خیلی رنج می برد. قبلا کنار درد آب هم جمع می‌شد که دکترهای زیادی بردیم و همه گفتن به خاطر آرتروز و سایبدگی مفصل شانه هست ولی با عمل قلب بازی که انجام داد این آب تخلیه شد. ولی از درد شانه دست‌هایش رانمی تواند زیاد حرکت دهد سن او هم ۷۷ سال هست و حدود ۱ ماه هم عمل قلب باز انجام داد؟ آیا می شود برایش تزریق ژل انجام داد؟

    1. سلام. اگر داروي رقيق كننده خون مصرف نمي كند و با اوكي قلب بله

  14. سلام من دچار شانه یخ زده شدم دکتر برام ۱۰جلسه فیزیوتراپی نوشت انجام دادم ولی خوب نشدم بازهم مراجعه کردم گفتن تا ۶۰ جلسه باید فیزیوتراپی بشم ایاراه حل بهتری ندارید

  15. سلام دکتر من سال 98 یه مشکلی برایم پیش اآمد ازناحیه شانه درد زیاد داشتم رفتم دکتر دکتر گفت باید عمل جراحی لیزی انجام بدهی من هم عمل لیزی انجام داد از اون موقع تا الان دردم بیشتر شده اصلا خواب ندارم بعد گردنم الان هم درگیرکرده به نظر شما راحلی وجود داره از درد این شانه خلاص بشم متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *